Εκδρομή στο Ναύπλιο

0

Το πρώτο, κλασικό πια, ride ζεσταίνεται και θα γίνει το Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου (που αλλού; ) στο πανέμορφο Ναύπλιο!
Τα μέλη του Chapter που ενδιαφέρονται για διανυκτέρευση το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου, μπορούν να καλούν τον Σάκη Χριστοδούλου στο6983500284 για το King Othon hotel, για τα πρώτα 10 δωμάτια. Έχουν γίνει ήδη οι κρατήσεις των δωματίων ( Μονόκλινο και Δίκλινο) με κόστος 70 ευρώ με πρωινό. Θα τηρηθεί το “first come first served ” ή αλλιώς, όποιος προλάβει πρόλαβε!
Αν, πέρα από τα 10 πρώτα μέλη για το King Othon, υπάρχουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι για διανυκτέρευση, μπορούν απευθείας να απευθύνονται για κράτηση στο ξενοδοχείο Βικτόρια, με κόστος στο δίκλινο τα 76,50eκαι το μονόκλινο 61,50eμε πρωινό!! Τηλέφωνο: 2752027420.
H αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 από ΣΕΑ Μεγάρων, οπότε μισή ώρα πριν, σκάμε μύτη εκεί. Το βράδυ πίνουμε αλκοόλια στο Rosso, στις 21:30 περίπου.
ΑΛΛΑ! Έχουμε ΚΑΙ μονοήμερη εκδρομή στο Ναύπλιο. Κυριακή, λοιπόν, μετά την εκκλησία (ή και πρίν ή και κατά τη διάρκεια), αναχωρούμε από ΣΕΑ Μεγάρων για Ναύπλιο, στις 9:30 το πρωί.
Τρώμε all together σουβλάκια και καταναλώνουμε χυμό κριθάρι στο Old School Garage, όπου θα πραγματοποιηθεί και χοροεσπερίδα (party).
Αν ο καιρός έχει τα διαόλια του, πηγαίνουμε με αεροπλάνα και βαπόρια κ.λπ.

Choose your Reaction!
Leave a Comment

Your email address will not be published.