Ride στα Τέμπη

0

Ride  στα Τέμπη

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνονται 40 ημέρες από την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο σκοπός του ride είναι, να αφήσουμε ένα λουλούδι στο σημείο δυστυχήματος των τρένων. Η διοργάνωση είναι πρωτοβουλία της Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ΜΟΤΟΕ, την Κυριακή 9 Απριλίου 13:00 στο χώρο των παλαιών διοδίων Τεμπών.  

Το ride θα είναι διήμερο με αναχώρηση Σάββατο, 8/4. Επίσης αυθημερόν, την Κυριακή, αν κάποιοι δεν μπορούν να έρθουν από το Σάββατο. 

Πλάνο μετάβασης 8/4: Συγκέντρωση ΣΕΑ Καπανδρίτι 09:00, αναχώρηση 09:30, ΣΕΑ Αταλάντης, Λαμία,  παλαιά εθνική οδό Καλαμάκι καφέ, Φάρσαλα, Νίκαια Αγιά, Γεύμα Μεταξοχώρι, Σκήτη ξενώνας Ηώς και Νέον . Το βράδυ ποτό, Guzel στην Αγιά.

 Πλάνο επιστροφής 9/4. Αναχώρηση 10:00  MARE Κουτσουπιά για καφέ παραλιακά , Διόδια παλαιάς εθνικής οδού 13:00, Διέλευση με στάση στο σημείο δυστυχήματος των τρένων για φόρο τιμής. Καραβόμυλο γεύμα, Olympus plaza.  

Διανυκτέρευση : Δικλινο 85 ευρώ και  μονόκλινο 70 με πρωινό.   

Όποιοι θα έρθουν αυθημερόν,  ως γκρουπ ή μεμονωμένα να φροντίσουν 13:00 την Κυριακή, να είναι στο σημείο συνάντησης, Διόδια Τεμπών παλαιάς εθνικής οδού.   

Παρακαλώ μέχρι 30/3, όσοι επιθυμείτε διανυκτέρευση να το δηλώσετε, ώστε να γίνουν κρατήσεις σύμφωνα με τη διαθεσιμότητα.

Choose your Reaction!
Leave a Comment

Your email address will not be published.