1000 Miglia 2017 – Πληροφορίες στα Ελληνικά

0

Αγαπητά μέλη, φίλοι και φίλες του HOG Athena Chapter

Η ώρα για να δηλώσουμε συμμετοχή στο 1000 Miglia του 2017, στην Πελοπόννησο, έχει φτάσει!

Συμπληρώστε τη Φόρμα Συμμετοχής, που θα βρείτε στους παρακάτω συνδέσμους και στείλτε τη έως την 15η Σεπτεμβρίου, στο eventhogathena@airexelixi.travel! Η προκαταβολή ανέρχεται στο 50% του συνολικού ποσού!

Επίσης, παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα της εκδρομής μας, ενώ θα υπάρχει συνεχής ροή πληροφοριών που αφορούν τις διαδρομές και τα events, στη σελίδα του 1000 Miglia!

Σημειώνεται ότι, δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοχοι μοτοσυκλετών, ανεξαρτήτου μάρκας, ενώ προτεραιότητα στις κρατήσεις δωματίων θα δοθεί στα ενεργά μέλη του HOG Athena Chapter! 
Να είστε όλοι εκεί!

 

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 

Πρόγραμμα εκδρομής:

Πέμπτη 05/10/2017
Μαζευόμαστε στα ΣΕΑ Μέγαρων στα Goody’s στις 08:00 το πρωί, με αναχώρηση αυστηρά στις 08:30. Θα κατευθυνούμε προς το Παράλιο Άστρος, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ, μέσω Άργους και παραλιακά διερχόμενοι από τους Μύλους, το Ξηροπήγαδο τα Χανιά και άλλα μικρά παραθαλάσσια χωριά. Στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς Λεωνίδιο, κρατώντας την παραλιακή γραμμή, περνώντας από Αρκαδικό Χωριό και τον Τύρο όπου θα δούμε πανέμορφες παραλίες με υπέροχα νερά και ωραίους δρόμους. Αφήνοντας πίσω το Λεωνίδιο θα κατευθυνθούμε προς τον Μυστρά μέσα από το όρος του Πάρνωνα και το γραφικό χωριό του Κοσμά. Αλπικά τοπία με έλατα σε αρκετά μεγάλο υψόμετρο. Στον Μυστρά θα κάνουμε μια στάση για καφέ/σνακ και για όσους επιθυμούν να περιηγηθούν στον αρχαιολογικό χώρο της ομώνυμης περιοχής. Στο τελευταίο κομμάτι της διαδρομής της 1ης μέρας θα περάσουμε μέσα από το βουνό του Ταΰγετου όπου θα απολαύσουμε το όμορφο τοπίο σκαρφαλώνοντας πάλι σε μεγάλο υψόμετρο και θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας στην Καλαμάτα κατά τις 18:30.

Παρασκευή 06/10/2017
Θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο της αποστολής στις 09:30 με κατεύθυνση το Γύθειο Λακωνίας μέσω της Καρδαμύλης, Στούπας και άλλων γραφικών χωριών της Μεσσηνιακής Μάνης. Στο Γύθειο θα πιούμε καφέ και στην συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς Μονεμβασιά όπου και θα κάνουμε στάση για φαγητό και για περιήγηση στο ομώνυμο κάστρο. Θα ξεκινήσουμε την επιστροφή κατά τις 16:30 ώστε να είμαστε κατά τις 19:30 στο ξενοδοχείο μας.

Σάββατο 07/10/2017
Αναχώρηση προβλέπεται κατά τις 10:00 από το ξενοδοχείο της αποστολής με κατεύθυνση το κάστρο της Μεθώνης, περνώντας από Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Γιάλοβα, Πύλο και άλλα παραλιακά χωριά της Μεσσηνίας. Μετά την στάση για καφέ/σνακ θα ξεκινήσουμε για την επιστροφή προς το ξενοδοχείο μας πιο νωρίς από τις προηγούμενες ημέρες ώστε να υπάρχει χρόνος προετοιμασίας για το live της ημέρας που έχει επιμεληθεί η αντιπροσωπεία της Harley-Davidson Athena.

Κυριακή 08/10/2017
Ημέρα επιστροφής. Θα αναχωρήσουμε αυστηρά στις 09:30. Πρώτη στάση η Αρχαία Ολυμπία για καφέ και σνακ, διερχόμενοι από Καλό Νερό, Ζαχάρω, Λίμνη Καϊαφα και άλλα παραλιακά και όχι μόνο χωριά. Στην συνέχεια θα περάσουμε μέσα από τα βουνα της Αρκαδίας με επόμενη στάση στα Λαγκάδια για φαγητό σε ένα πολύ όμορφο εστιατόριο της περιοχής με υπέροχη θέα. Θα διασχίσουμε το Μαίναλο, θα περάσουμε από το Λεβίδι και θα μπούμε στην Εθνική Οδό με τελικό προορισμό τα ΣΕΑ Μεγάρων όπου και υπολογίζουμε να φτάσουμε στις 20:00 ολοκληρώνοντας τα 1000 Miglia 2017.

 

Choose your Reaction!
Leave a Comment

Your email address will not be published.