Εκδρομή στη Θεσσαλονίκη

0

Αγαπητά Μέλη φιλοι και φιλες του HOG ATHENA CHAPTER.

Η επόμενη προγραμματισμένη εκδρομή του chapter μας είναι για 14 -15-16 Οκτωβρίου στην Θεσσαλονίκη. Ένα γεμάτο τριήμερο που θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 9:00 από το γνωστό σημείο στα MacDonalds στις Αφιδνες και με στάση για φαγητό, θα φτάσουμε νωρίς το απόγευμα στην Θεσσαλονίκη.

Αργότερα θα πάμε στην αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης όπου μας περιμένουν οι φίλοι του τοπικου CHAPTER για ποτό στο club house .

Σάββατο πρωί αναχώρηση πάλι με το CHAPTER THESSALONIKIS για ένα όμορφο ride με καφέ και φαγητό στα περιχωρα της Χαλκιδικης.Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο και το βράδυ ποτό και διασκέδαση στο CLUB HELLAS THESSALONIKIS στο πάρτυ που έχει για το 10 χρόνια λειτουργίας του.

Η επιστροφή μας είναι την Κυριακή το πρωί πάλι με μια στάση για φαγητό και καφέ.

Οι τιμές που έχουμε για το ξενοδοχείο ASTORIA είναι : Δίκλινο 163 ευρώ – Μονόκλινο 138 Μονόκλινο – budget 128€. Η τιμή είναι για δυο βραδιές με πρωινό και η κράτηση θα γίνει απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο στο τηλ. 2310505500 υπόψιν κυρίας Κουρκουτα Ανθής . Κάντε την κράτηση σας έγκαιρα και μεχρι τη Δευτέρα, 3/10.
Μετα αφού υπάρχουν δωμάτια, θα διατίθενται στην ιδια τιμή. Παράλληλα δηλώνετε την συμμετοχή σας στο ποστ της εκδρομής στο γκρουπ μας στο Facebook, ώστε να μας διευκολύνετε στον σχεδιασμό της εκδρομής.

HOG ATHENA CHAPTER.

Choose your Reaction!
Leave a Comment

Your email address will not be published.